احکام قنوت رساله امام خمینی
در این پست تعدادی از احکام قنوت که در رساله امام خمینی آمده است را قرار خواهیم داد .
با ما همراه باشید ....
١١١٧ در تمام نمازهاى واجب و مستحب پیش از رکوع رکعت دوم مستحب است قنوت بخواند و در نماز وتر با آن که یک رکعت مىباشد خواندن قنوت پیش از رکوع مستحب است و نماز جمعه در هر رکعتیک قنوت دارد و نماز آیات پنج قنوت و نماز عید فطر و قربان در رکعت اول پنج قنوت و در رکعت دوم چهار قنوت دارد.
١١١٨ اگر بخواهد قنوت بخواند به احتیاط واجب باید دستها را بلند کند و مستحب است دستها را تا مقابل صورت بلند نماید و کف دستها را رو به آسمان قرار دهد و به قصد رجاء انگشتان دستها را به جز ابهام به هم بچسباند و هر دو کف دستها را پهلوى هم متصل به هم قرار دهد و نگاهش هنگام قنوت به کف دستهایش باشد.
١١١٩ در قنوت هر ذکرى بگوید اگر چه یک «سبحان الله» باشد کافى است. و بهتر است بگوید: «لا اله الا الله الحلیم الکریم، لا اله الا الله العلى العظیم، سبحان الله رب السموات السبع و رب الارضین السبع و ما فیهن و ما بینهن و رب العرش العظیم و الحمد لله رب العالمین».
١١٢٠ مستحب است انسان قنوت را بلند بخواند. ولى براى کسى که نماز را به جماعت مىخواند، اگر امام جماعت صداى او را بشنود، بلند خواندن قنوت مستحب نیست.
١١٢١ اگر عمدا قنوت نخواند قضا ندارد و اگر فراموش کند و پیش از آن که بهاندازه رکوع خم شود یادش بیاید مستحب است بایستد و بخواند و اگر در رکوع یادش بیاید مستحب است بعد از رکوع قضا کند و اگر در سجده یادش بیاید مستحب است بعد از سلام نماز قضا نماید.
بازنشر توسط : نماز وب